lunes, 9 de febrero de 2009

Acta de la III ª reunió d’ ADEF i primera al Col.legi de Doctors i Llicenciats

12 persones presents.
En primer lloc es va remarcar la necessitat de que tots els interessats en formar part de la associació passin pel Col.legi a signar l'acta fundacional. Podeu passar a signar quan volgueu. Nomès heu de demanar a recepció els documents, fer una ullada als estatuts, que estan imprimits, i signar l'acta fundacional a la darrera plana. Se us demana el nom, adreça, DNI i signatura. Aquestes dades son fonamentals.

En segon lloc es va fer un balanç del que hem aconseguit fins ara:
1. Quina lectura hem de fer de les 8 places guanyades i la possibilitat de continuar lluitant per les 20, aquest sembla ser el sostre, atès el nombre d’interins en actiu en aquests moments a Catalunya.
2. S’ha discutit la relació amb Adhoc i els pros i contres de passar a formar part i/o integrar-nos amb aquesta associació. Ha prevalgut el criteri de cooperació i independència. Ja que en el moment present ens trobem en la conjuntura de consolidar un major nombre de places per la nostra especialitat. Tinguem en compte que la publicació definitiva al DOGC està prevista per a principis de març. Coincidim plenament amb ells en la seva lluita per restablir la dignitat i la presencia de la filosofia en el currículum (de primària i secundària).
3. Hem acordat entregar al conseller, a través de la degana, la carta breu explicant la nostra reivindicació i al mateix temps, deixar-la al registre del Departament d’ Educació.
4. Tenim prevista una segona reunió amb la degana Josefina Cambra per explicar-li detalladament el paper que creiem que ha de tenir la filosofia als centres d’ educació.
5. Els 12 membres pressents van signar els estatuts. Es van triar els càrrecs de president MIGUEL ALBADALEJO, secretari PAU PÉREZ vocals...
6. S’ha fixat la propera reunió extraordinària oberta a tothom pel proper divendres 13 de febrer al 2on pis del Col.legi oficial. Hora: de 19 a 20.Us hi esperem.